COMENZI - 0723894776  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Transport si retururi

POLITICA DE RETUR

Consumatorul are dreptul sa notifice  comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului in virtutea art.14 alin.2 din O.G.34/2014.

Produsul poate fi returnat daca este in  aceeasi stare in care a fost livrat (ambalaje si etichete intacte, fara urme de spalare sau folosire). Toate retururile se vor expedia prin Posta Romana la adresa: str Rosiori nr 1B , oras Popesti-Leordeni, jud Ilfov. Pentru inlocuirea produselor termenul este de 5 zile calendaristice.

Contravaloarea comenzii urmeaza a fi restituita in cel mult 7 zile de la data primirii coletului si desigur, daca produsele aferente comenzii au fost acceptate ca retur.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport pentru returnarea produsului

Returnarea banilor se va face,dupa verificarea returului prin depunere in cont personal sau prin Posta.

ATENTIE: In toate cazurile de mai sus produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite. Deteriorarea, utilizarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Atentie!  Nu primim colete cu plata ramburs

In cazul in care doriti returnarea produsului in termenul legal, va rugam sa ne adresati o notificarea SCRISA la adresa contact.azzaconcept@yahoo.ro in maxim 14 zile de la primirea produsului, in care sa specificati:- numele si prenumele- numarul de telefon- denumirea produsului pe care doriti sa il returnati- data de achizitie a produsului respectiv.In cazul in care nu este respectata aceasta procedura ne rezervam dreptul de a refuza returul produsul.

Transport:

Tarife livrare: 15 lei pentru coletele de pana in 2 kg (0.8 lei pe fiecare kg in plus)

Pentru localitatile aflate in afara oraselor  se percepe o taxa de 0.8 ron / km suplimentar